Serdar Cebe'den Uğur Dündar'a övgüler - İzle

serdar cebe

CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına katılan Kanal D Ana Haber anchormanı Serdar Cebe'nin, Uğur Dündar ve Mehmet Ali Birand'ın haberciliğini anlatırken Uğur Dündar'a öncelik vermesi dikkat çekti.

"UĞUR DÜNDAR HABERDE HER ŞEYE DİKKAT EDERDİ"

"Uğur Dündar'ın görselliği anormal iyiydi. Haberin sadece yazımına değil, çekimi ve montajına da dikkat ederdi. Birgün bir arkadaşımız Libya lideri Kaddafi'yle röportaj yapmıştı: Uğur Bey stüdyoya girip 'Gördünüz mü, iki tane yarasa geçti arkadan' dedi. Montaja baktık gerçekten de yarasa geçiyordu."

"BİRAND CANLI YAYIN ŞOVMENİYDİ"

"Birand'la Uğur Dündar'ın habere bakış açısı farklıdır. Birand tam bir canlı yayın şovmeniydi. Biraz da onu içgüdüsel olarak yapıyordu. Sanki genlerinde vardı. Hiç beklemediğiniz tepkileri vardı. O yönü hoşuma gidiyordu."

"BİRAND'IN KOLTUĞU SIKIYOR MU?"

Mesut Yar'ın "Birand'ın koltuğunu devraldın, bu sende baskı yaratıyor mu?" sorusuna Serdar Cebe, "Öyle bir şey yaşamadım. Kanal D'nin ilk muhabirlerindenim. Gece de sabah da çalıştım. Çok yabancı değilim. Ancak Birand'ın arkasından bu işe devam edip, izleyici tarafından kabul görmek, o da ayrı bir zorluk" dedi.

Serdar Cebe'den Uğur Dündar'a övgüler