Serkan Kalemciler: Erdoğan'a saldırmak tek bildikleri bu
ensonhaber.com

kalemciler

Ensonhaber Medya Grubu Başkanı Serkan Kalemciler, Meltem Günay'ın konuğu olduğu TGRT Haber'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederek eleştiri oklarının hedefi olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun bu tutumunu eleştirdi.

Kalemciler: Erdoğan kavga kavga büyüyen bir lider

"O KADAR RAHATSIZ EDİCİ Kİ.."

Türkiye'deki muhalefet seviyesinin geldiği noktaya dikkat çeken Serkan Kalemciler, "Diktatör bozuntusu lafındaki vurgu o kadar rahatsız edici ki.. Çünkü Tayyip Erdoğan ciddi manada halkıyla kucaklaşan, memleketinin insanıyla yürüyen, memleketinin insanı için fedakarlık yapan bir insan görünümünde" dedi.

Kalemciler sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"MUHALEFETİN TEK DERDİ ERDOĞAN"

"Kaçırdıkları bir şey var. Buralarda bunları söylemek doğru da değil. Uyandırmış oluruz. Keşke uyansalar memleket için uyanmaları faydalı. Fark etmedikleri şey. Tayyip Erdoğan kavga kavga büyüyen bir lider. Tayyip Erdoğan fikri uğrunda her şeyi yapabilen, söylemiyle gezen ve söyledikleriyle halk tarafında karşılık bulan bir lider. Bu tür polemikler mecazen söylüyorum ama bir manada sevdiği polemiklerdir yani. Gene bana gollük pası verdi diyordur. Buna uyanamıyorlar ama. Buradan bir yere gidemeyecek o diktatör diyenler"