Yaşar Nuri Öztürk genç sevgiliden fırça yemiş - İzle

Yaşar Nuri Öztürk genç sevgiliden fırça yemiş - İzle

CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına konuk olan İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

"GAZA GETİRİLDİM"

Geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda kendisinden 36 yaş küçük sevgilisi olduğunu belirten Öztürk, bu konu ile alakalı olarak ''Hayatımdaki kişiyi bir magazin programında gaza getirilip açıkladım. Benim böyle bir arzum, yüreğimde buna bir ihtiyaç vardı. Bende öyle bir ihtiyaç yoktur diyecek bir adam yoktur. Ben ayrılmışım, tek yaşayan bir insanım, bunu isterim" ifadelerine yer verdi.

"SENİNLE HAYAT GEÇİRMEK ZOR"

Bu itiraftan sonra sevgilisi tarafından eleştirildiğini belirten Yaşar hoca, sevgilisinin konuyla ilgili olarak: "Seninle hayat geçirmek zor. Bu nasıl iş, bir cümle söylüyorsun ne ekran kaldı ne gazete kaldı ne internet kaldı. Bundan önce de teravih ile ilgili açıklama yaptın yine aynı şey. Şimdi ben buna nasıl tahammül edeceğim" sözlerine yer verdiğini belirtti.

İŞTE CANLI YAYINDA YAŞANAN O ANLAR

YENİ BİR TARTIŞMA BAŞLAYACAK

Çiftler arasında ki yaş farkı konusuna da değinen Yaşar Nuri Öztürk, tartışma yaratacak şu ifadeleri kullandı: "Bizim İslam terbiyesinde şu ilke var. Kadınla erkek arasındaki yaş farkı 1'e 2 düşünülür. Allah makamını cennet etsin, ben onun öğrencilerinden dinledim, Gümücelili Mustafa efendi dermiş ki, 20'den sonra 1'e 2'ye 5 yaş daha ilave etmek lazım. Yani evlenecek kadınla erkekte, kadın erkeğin yarısı yaşında olması lazım. 20'den sonra yarıdan da 5 yaş küçük olması lazım. O tam bana denk geldi."

Yaşar Nuri Öztürk genç sevgiliden fırça yemiş - İzle