Sibel Can ile Halil Sezai düet yaptı İZLE

Sibel Can, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde en sevilen şarkılarını seslendirdi. Muhteşem güzelliği ve de seksi dansıyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde hayranlarına muhteşem bir konser veren sanatçıyı sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

Sibel Can ile Halil Sezai düet yaptı İZLE

Sibel Can ile Halil Sezai düet yaptı İZLE

Başta Diva Bülent Ersoy olmak üzere Yıldırım Mayruk, Barbaros Şansal, Canan Yaka, Erhan Yazıcıoğlu gibi pek çok ünlü ismin akın ettiği konsere seyirciler büyük ilgi gösterdi. Ünlü sanatçıyı dinlemeye büyük oğlu Engin Can ve kızı Melisa da geldi.

HALİL SEZAİ SÜRPRİZİ

Konserin açılışını kırmızı şifon bir kostüm ile yapan sanatçı, kostüm değiştirip sahneye Halil Sezai ile döndü. 'İsyan' parçasını Sibel Can ile birlikte seslendiren Halil Sezai'ye tüm Açıkhava hep bir ağızdan eşlik etti.

Sibel Can ile Halil Sezai'nin Muhteşem Düeti

KONSER DEĞİL SANKİ DEFİLE

Sibel Can'ın muhteşem sahne performansının yanı sıra, giydiği 4 ayrı kostüm de geceye damgasını vurdu. Sibel Can için ilk kez sahnede frak giyen Halil Sezai'nin yanında ünlü sanatçı siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle göz doldurdu. Artık rejim yapmadığını söyleyen Can'ın aldığı kilolar da gözlerden kaçmadı.

Kostümlerinin tamamı Canan Yaka tarafından hazırlanan Sibel Can, son olarak sarı şifon kostümü ile sahneye çıktı ve herkesin hafızalarına kazınan dans şovu ile Açıkhava'yı coşturdu.

DiVA DA SİBEL CAN'I DİNLEMEYE GELDİ

Sibel Can'ın sahneye çıkmasına çok az bir süre kala izleyiciler arasındaki yerini alkışlar arasında alan Bülent Ersoy, Sibel Can'ı konser boyunca ilgiyle izledi. Sibel Can, Bülent Ersoy'un elini öperek hoşgeldiniz derken, konser sonunda Sibel Can'ı övgü dolu sözler ile tebrik eden Diva'ya Açıkhava'da ilgi büyüktü.