Sinan Engin milli güreşçi Rıza Kayaalp'e meydan okudu - İzle

Sinan Engin milli güreşçi Rıza Kayaalp'e meydan okudu

Beyaz TV'de yayınlanan Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdulkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumcu olduğu Beyaz Futbol programında Sinan Engin, yine kendini aşarak iddialı konuştu.

RIZA KAYAALP, AHMET ÇAKAR'I MİNDERE DAVET EDİNCE..

Ahmet Çakar geçtiğimiz hafta yayınlanan programında yağlı güreşi çok sevdiğini ama bir türlü yapmaya fırsat bulamadığını söylemişti. Yağlı güreş için iddialı gözüken Ahmet Çakar'a cevap gecikmedi ve Kayaalp, Çakar'ı güreşe davet etti. Ahmet Çakar, Kayaalp'in davetini kabul etmedi ama Sinan Engin, Kayaalp'e meydan okudu:

Sinan Engin milli güreşçi Rıza Kayaalp'e meydan okudu - İzle

"KENDİ ADINIZA KONUŞUN"

"Kendi adınıza konuşun. Ben ne Rıza'lar gördüm, Rıza kim! Alır atarım ben onu. Onun boynunu bi kaptım mı ne Rıza'sı. Rıza daha çocuk gelsin onun kolunu başını koparırım. Bu iş farklı, bu iş yürek işi görüntüye bakmayın."

"RIZA GİBİ BİR TANE DAHA GELSİN"

"Rıza sen gidiyorsun Ahmet Hoca diyorsun. Ahmet Hoca'nın kolunu kaldıracak hali yok. Rıza gibi bitane daha gelsin birini bi kolundan, birini bi kolundan kapar atarım yere, gelsin kapışalım."

"REŞİT KARABACAK MİNDERDE BENDEN KAÇTI"

Sinan Engin daha sonra "Ben Reşit Karabacak'la güreş yaptım minderden kaçtı.. Sarıyer'de kamptayız, yıl 1983 güreşçilerde orada kampta bi baktım Reşit Karabacak oradan geliyor gel bakalım buraya dedim. Kolundan bi kaptım yapma, rezil etme beni dedi" ifadelerini kullandı.