Sorunlu yolcu uçakta hostes koltuğuna bağlandı
İHA

Dün Rusya’nın Petersburg Havalimanı’ndan Antalya’ya gitmek üzere saat 13.30’da havalanan FV5863 uçuş numaralı Rus Havayolları'na ait uçak, bir yolcunun uçağın içerisindeki yolculara sataşıp, bir kadın yolcuya saldırması üzerine Soçi’ye acil iniş yaptı.

Uçağı birbirine katan yolcu hostes koltuğuna bağlandı İZLE

Yolcu, sakinleştirilmeye çalışılsa da başarılı olunamadı. Önce uçağın içerisinde bir kadın yolcuya küfürler ettiği öğrenilen yolcu, daha sonra kadına saldırdı. Bunun üzerine uçakta görevli bir güvenlik görevlisi ile hostes, yolcuyu engellemeye çalıştı.

KOLTUKTA BİLE SALDIRILARINA DEVAM ETTİ

33 yaşındaki erkek yolcu, güçlükle hostes koltuğuna oturtularak, emniyet kemerleriyle bağlandı. Güvenlik görevlisi, problemli yolcuyu kollarından tutarak engellemeye çalışırken, yolcu saldırılarına koltukta da devam etti. Hem güvenlik görevlisine hem de hostese yumruklu saldırıda bulunan yolcuyu, güvenlik görevlisi güçlükle de olsa koltukta tutmayı başardı.

Sorunlu yolcu uçakta hostes koltuğuna bağlandı

ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Problemli yolcunun kontrol altına alınmasından sonra pilotun Rusya’nın Soçi şehrine indirdiği uçak, burada bir süre beklemek zorunda kaldı. Havalimanına gelen Rus polisi, sorunlu yolcuyu gözaltına aldı. İlk sorgusu havalimanında yapılan yolcunun, alkollü olduğu tespit edildi. Soruşturma başlatılan olayla ilgili yolcu hakkında dava açıldı. Uçak ise Soçi’den Antalya’ya 1.5 saat sonra hareket edebildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)