Sosyete Seval Birinci'ye yapılan vefasızlığı konuşuyor

Sosyete Seval Birinci'ye yapılan vefasızlığı konuşuyor

Bugüne kadar her an dostlarının yanında olan, güleryüzü ile dikkat çeken Seval Birinci'ye yapılan vefasızlık duyanları şaşkına çeviriyor.

Sosyetenin tanınmış simalarından Seval Birinci, katıldığı bir davet sonrasında beyin kanaması geçirdi, evinin merdivenlerinden düştü ve bitkisel hayata girdi. Günlerce yoğun bakımda kalan Seval Birinci kurtarılamadı ve hayata veda etti. Cenazesi Bebek Camiinden kaldırıldı.

MEZARLIĞI UZAK BULMUŞLAR

Bebek Camiinde buluşan sosyetik sözde dostlar, Seval Birinci'nin cenazesi mezarlığa götürülürken ortadan kayboldu. Bugüne kadar yedikleri - içtikleri ayrı gitmeyen ünlü sosyetikler, kaybettikleri diğer sosyetik arkadaşlarına karşı son görevlerini yapmak için mezarlığa kadar gitmeye üşenmişler, Büyükçekmece'deki mezarlığın yerini uzak bulmuşlar.

KAHKAHALARLA UĞURLADILAR

“Keşke daha yakın bir yere gömülseydi, ne işi var mezarın Büyükçekmece'de!” diyerek camideki törenden ayrılan sözde dostlar, soluğu Lulu's' adlı mekanda almış. Seval Birinci toprağa verilirken, onlar Lulu's'ta kadeh tokuşturmuşlar. Bir de ‘Lulu's seni unutmayacak!' diyerek Seval Birinci şerefine kadeh kaldırmışlar. Şen kahkahalar eşliğinde biricik arkadaşlarının yasını tutmuşlar.