Şişli'deki benzinliğin soyulma anı kamerada
DHA

ascvsddbfncx

Olayda bir kişi kaçarken, benzin istasyonunun marketinden para almaya çalışan şüpheli gözaltına alındı. Silahlı çatışma sırasında otomobiliyle yoldan geçmekte olan bir kişi ise başından vurularak hayatını kaybetti. Polis soygunculara silah temin eden bir kişiyi yakalarken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

ŞÜPHELİLER AYAKKABILARININ ÜZERİNE ÇORAP GİYEREK GELDİLER

Şişli, Piyalepaşa Mahallesi, Piyalepaşa bulvarı üzerinde dün gece saat 23.40 da meydan gelen olay görgü şahitlerine göre şöyle gelişti; Benzinliğe gelen yüzleri maskeli ve ayakkabılarının üzerine çorap giyen iki kişi önce havaya 3-4 el ateş açtı. Pompacılar silah sesleri üzerine marketin içine koşarak “Soygun var” diye bağırdı. Silahlı şüpheli dışarıda gözcülük yaparken diğer şüpheli marketin içeri girerek kasada bulunan paraları istedi.

Şişli'deki benzinliğin soyulma anı kamerada VİDEO

POLİS EKİBİ BENZİN ALMAYA GELİNCE ÇATIŞMA ÇIKTI

Soygun olayı devam ederken, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büroya bağlı bir ekip tesadüfen benzin almak için İstasyona girdi. Şüphelinin polis ekibine ateş açması sonucu silahlı çatışma çıktı. Kısa süren çatışmanın ardından gözcülük yapan şüpheli olay yerinden kaçtı. Bu sırada arkadaşının kaçtığını bilmeden soyguna devam etmek isteyen Serdar D.(18) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

YOLDAN GEÇEN BİR KİŞİ VURULARAK ÖLDÜ

Benzinlikte bu karışıklık yaşanırken Akaryakıt istasyonu önünde seyreden bir otomobil hızla refuje çarptı. Polis ekipleri aracın yanına gittiklerinde direksiyonda bulunan İbrahim Halil Karanfil’in başından vurulduğunu tespit ettiler. Hemen hastaneye kaldırılan İbrahim Halil Karanfil kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İbrahim Halil Karanfil'in bulunduğu yer itibariyle kaçan soyguncunun silahından çıkan mermilerle vurulduğu değerlendiriliyor.

SOYGUNCULARA SİLAHI VEREN YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada polis şüphelilere soygunda kullandıkları silahı veren Veysi M.(18) adlı kişiyi gözaltı aldı. Soyguna katılan Serdar D.’nin daha önceden tehdit suçlamasıyla Veysi M.’nin ise mala zarar verme, kasten yaralama suçlarından polise geliş kayıtları olduğu öğrenildi. Açılan soruşturmada kaçan şahsın yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)