Sultanbeyli ulaşımda devrim yaşadı

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, göreve gelmeden önce verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade ederek başta TEM otoyolu ve bağlantı yolları olmak üzere Sultanbeyli halkının ulaşım sorununa köklü bir çözüm getirdiklerini ve ilçede yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunduklarını dile getirdi.

Sultanbeyli ulaşımda devrim yaşadı

Asfalt çalışmaları tamamlandı

Keskin ilçede devam eden asfalt ve kaldırım çalışmalarına da değindi. Asfalt çalışmalarını hızla tamamlayarak 2009'da yüzde 50 olan asfalt oranını bugün yüzde 98'e çıkardıklarını belirten Keskin, “İlçemizin tamamına asfalt götürdüğümüzü söyleyebiliriz” derken, 2013 yılında cadde ve sokakları daha güvenli hale getirmek için kaldırım çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve prestij sokak çalışmalarıyla birlikte caddelerin, sokakların bambaşka bir kimliğe büründüğünü dile getirdi.

Sultanbeyli ulaşımda devrim yaşadı

Keskin “Son 5 yılda yaptığımız çalışmalara bakınca vaatlerimizi kalem kalem yerine getirdiğimiz net bir biçimde görülüyor. Bugün tüm kamu binalarımız yenilendi. Sultanbeyli'de 400 Yataklı Devlet Hastanesi, Ağız Ve Diş Hastanesi, Gölet Projesi gibi ilçemizin hayalini kurduğu projeler hızla hayat geçiriliyor. Altyapıdan üst yapıya, eğitimden kültüre her konuda ilçemiz büyük bir atılım içinde. Hem bu atılımları bitirecek hem de yeni projelerle Sultanbeyli halkının yaşam kalitesi için çalışmalarımızı aynı heyecanla sürdüreceğiz. Ankara'dan Sultanbeyli'ye kadar, bu yatırımlarda destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Sultanbeyli'de sefer sayısı da son 5 senede tam üç katına çıkarıldı.

Sultanbeyli ulaşımda devrim yaşadı

Sultanbeyli Belediyesi çalışmalarına kamu binalarını hizmet kalitesine uygun hale getirerek başladı. Ardından TEM Projesi, Mecidiye ve Çeşme Köprülü Kavşağı hayata geçirildi. Sultanbeyli'de açılan merkezler ve düzenlenen programlarla eğitim ve kültürde de tam bir devrim yaşandı.