Sultanbeyli'ye 34 yeni proje

Sultanbeyli'ye 34 yeni proje

Hüseyin Keskin, belediye başkanlığında ikinci dönemi için vizyon projelerle seçmenlerin karşısına çıkacak.

5 yılda yaptığı dev yatırımlarla Sultanbeyli'nin diğer ilçelerle arasındaki gelişmişlik farkını hızla kapatan AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin, yeni dönem için yine ilçenin kalkınmasına yeni vizyon kazandıracak projelerle seçmenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hüseyin Keskin 9 Mart Pazar günü, Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde saat 19:00'da geniş katılımlı bir törenle projelerini açıklayacak. Tören Sultanbeyli halkına açık olarak gerçekleşecek.

Sultanbeyli'de halkın içinde ve halkın sevdiği bir isim olarak tanınan Hüseyin Keskin'in ilçeyi büyümeye devam ettirmek üzere 34 yeni projeyi kamuoyu ile paylaşacak. Projeler arasında eğitimden ulaşıma kadar geniş bir yelpaze yer alıyor.

Başbakandan destek görüyor

Hüseyin Keskin, 2009 yılında göreve geldiğinde ilçenin acil ve kangren haline gelmiş sorunlarına el atmış ve 5 yıl gibi kısa bir sürede bu sorunları çözerek halkın sevgisini kazanmıştı. TEM, gölet, mülkiyet, devlet hastanesi ve eğitim sorunlarını çözen Keskin şimdi ise ilçeyi bir adım daha ileriye götürecek vizyon projelere odaklanıyor.

Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri ve İstanbul Büyükşehir Başkanı Dr. Kadir Topbaş ile kurduğu iyi ilişkiler sayesinde ilçenin sorunlarının çözülme sürecini kolaylaştırmıştı.

Sultanbeyli'ye 34 yeni proje

Her kesime hitap eden projeler

Hüseyin Keskin, yaptığı açıklamada “Yeni dönemde hayata geçirmek üzere, toplumun her kesimine hitap eden ve Sultanbeylimizin büyümesini devam ettirecek yeni projeler hazırladık. Değerlerini muhafaza ederek sürekli gelişen bir Sultanbeyli en büyük arzumuz. Ekibimizle birlikte, tüm çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda hazırladık” şeklinde konuştu.

Hüseyin Keskin şimdiye kadar ilçede yaptıkları çalışmalarda istişareye özel bir önem verdiklerini ve halkın beklentileri doğrultusunda ilçenin acil ihtiyaçlarını çözüme kavuşturduklarını dile getirerek “Önümüzdeki 5 yılda ise, vizyon projelerle bu adımlarımızı daha da ileriye taşıyoruz. “İstanbul'un giriş kapısı” ünvanına yakışır bir ilçe meydana getirmek adına inşallah başarılı çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Seçimlerde yüzde 70'i zorluyor

Genar araştırma şirketi, son yaptığı ankette Hüseyin Keskin'in Sultanbeyli'de yüzde 70'i zorlayacağını dile getirmişti. Şimdiye kadar gerçekleştirdiği projelerle ilçenin geleceğini şekillendiren Hüseyin Keskin'in şimdi bunun karşılığında büyük bir farkla yerel seçimlerden yine Sultanbeyli Belediye Başkanı olarak çıkacağı belirtiliyor.

Sultanbeyli AK Parti'nin kalesi olarak görülüyor. İlçe halkı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki sıcak ilişki seçimlerde AK Parti'nin rekorlar kırmasını beraberinde getiriyor. Hüseyin Keskin'in yatırımlarla dolu 5 yılının ardından ilçede yeni bir rekor bekleniyor.

AK PARTİ SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN KESKİN

YENİ PROJELER TANITIM TOPLANTISI

Yer: Sultanbeyli Kültür Merkezi

Tarih: 9 Mart 2014 (Pazar)

Saat: 19:00