Katy Perry performansı Super Bowl'dan çok konuşuldu

katy perry

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından Super Bowl, 1 Şubat Pazar akşamı Arizona'daki Phoenix Üniversitesi Stadyumu'nda New England Patriots ve Seattle Seahawks takımları arasında oynandı.

Katy Perry'nin Super Bowl performansı

DEVRE ARASI ŞOVU MAÇTAN ÇOK KONUŞULDU

800 milyon insanın heyecanla beklediği Super Bowl'da kazanan, Seattle Seahawks'ı 28-24 yenen New England Patriots oldu. Ancak her zaman olduğu gibi maçtan sonra en çok konuşulan şey devre arası şovu oldu.

Katy Perry - Roar - Super Bowl 2015 HD İZLE

Katy Perry performansı Super Bowl'dan çok konuşuldu

KATY PERRY STADYUMU COŞTURDU

Devre arasında düzenlenen görsel şovlarla birlikte Katy Perry'nin verdiği 10 dakikalık konser tribünden coşkuyla izlendi. Katy Perry performansına Miss Elliot da katıldı. Görsel şölenin yaşandığı performansın finalinde Perry, Firework adlı hit parçasını seslendirdi.

Katy Perry'nin Super Bowl performansı 2015 HD İZLE

Katy Perry performansı Super Bowl'dan çok konuşuldu

KUPA 4. KEZ PATRIOTS'DA

Super Bowl Amerikan Futbol Ligi NFL'in 2014 sezonu final maçı Super Bowl XLIX'de karşılaşmanın ilk yarısı 14-14 berabere tamamlandı. Maçın ikinci devresinde etkili bir oyun ortaya koyan New England Patriots, rakibini 28-24 mağlup ederek 2001 yılından beri 4. Super Bowl'u müzesine götürme başarısına ulaştı.

Katy Perry performansı Super Bowl'dan çok konuşuldu

ASIL KAZANAN AMERİKAN EKONOMİSİ OLDU

ABD Ulusal Perakendeciler Birliği (NRF) tarafından açıklanan verilere göre, bu yılki karşılaşmanın sadece perakende sektörüne 14,3 milyar dolarlık (yaklaşık 35 milyar TL) katkı sağlayarak rekor kırması, reklam, bilet satışları ve diğer gelirlerle Super Bowl’un yaklaşık 19,5 milyar dolarlık (yaklaşık 48 milyar TL) iş hacmi yaratması bekleniyor.

Katy Perry performansı Super Bowl'dan çok konuşuldu

30 SANİYELİK REKLAM BEDELİ 4,5 MİLYON

Dünya genelinde 800 milyondan fazla insanın televizyondan izlediği tahmin edilen karşılaşmanın biletleri ortalama 8 bin dolara satılırken, Super Bowl boyunca yayımlanacak 30 saniyelik tv reklamlarının bedeli ise ortalama 4,5 milyon dolara çıkarak rekor kırdı.