Taksim'de ressama uyuşturucu iğne ile saldırı düzenlendi
ensonhaber.com

Ressam Pınar Du Pre, dün 17:00 sıralarında Taksim'deki işinden evine dönüyordu. Olay, The Marmara Otel’in yanından metroya doğru çıkan yokuşun başında gerçekleşti.

Taksim'de ressama uyuşturucu iğne ile saldırı düzenlendi

KALÇASINDAN İĞNE SAPLADI

Pınar Du Pre, sokaktan geçerken 10 yaşlarında yerde oturan bir çocuk, yanından geçerken kalçasına bir şey batırdı ve kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Metroya güçlükle girebilen ressam merdivenlerinden inerken bacağının uyuştuğunu ve bilincinin gitmek üzere olduğunu anlayıp güvenlik görevlilerinden yardım istedi.

Taksim'de ressama uyuşturucu iğne ile saldırı düzenlendi

"TAM DOZ YAPSAYDI ORADA YIĞILIRDIM"

Güvenlik görevlilerinin yardımıyla Amerikan Hastanesi’ne kaldırılan Du Pre^nin şu anda sağlık durumu iyi. Yaşadığı olayın ardından açıklama yapan ressam, ”Başıma gelen olayı hemen algılamayıp, kendimi güvenli bir bölgeye atıp yardım istemeseydim Taksimin ortasında çöküp kalacaktım. Ya bana bir zarar vereceklerdi, ya da çantamı çalacaklardı. Şanslıydım ki;çocuk şırıngayla vermek istediği uyuşturucuyu tam saplayamadı ve şırınganın üzerindeki sıvının bir bölümü dışarıya çıktı. Çocuk kaçarken kalçamda bir ıslaklık vardı. Herhalde tam doz yapsaydı hemen orada yere yığılıcaktım.” dedi.