Taner Yıldız'dan milliyetçilik açıklaması
İHA

yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde içme suyu şebekesinin temel atma törenine katıldı. Törende vatandaşlara hitap eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, şunları söyledi;

"Bugün hayırlı işlerle güne başladık hamdolsun. Afşin ve Elbistan’a doğalgazın getirilmesiyle alakalı protokolün imza törenindeydik. Aynı zamanda santrallarımıza da doğalgaz gelecek. Afşin’e içme suyu getiren değerli büyükşehir belediye başkanımıza, Afşin belediye başkanına ve ekibine teşekkür ediyorum. Su hayattır, su vazgeçilmez bir unsurdur. Susuz hayat idam ettirilemez.

DOĞALGAZ YATIRIMIMIZ NEREDEYSE 30 MİLYON LİRA CİVARINDA

Bizim Afşin’e yapacağımız sadece doğalgaz yatırımı 8.5 milyon dolar civarında. Neredeyse 30 milyon TL civarında. Bir bu kadar daha yatırım yapacağız. Ama bu yetmez. Yapacağımız santraller 10 milyar dolar civarında. Bunların her birini bu bölgeye kazandırmak lazım.

MİLLİYETÇİLİK LAFLA OLMUYOR

Milliyetçilik ya da milletini sevmek lafla olmuyor. Biz bugün yerli tankımızı ve yerli uçağımızı yerli arabamızı yapmak için sanayimizi geliştiriyoruz. Biz milli projelerimizle beraber güneş santrallerinin, rüzgar santrallerinin, hidroelektrik santrallerinin de türbin ve jeneratörlerinin de artık yerli üretim olması için çaba sarf ediyoruz"

Taner Yıldız'dan milliyetçilik açıklaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)