Tartıştığı babasını kalbinden bıçakladı
DHA

İstanbul'da yaşayan  Cuma Ali K., 17 yaşındaki oğlu çalışmadığı için eşiyle tartışma yaşadı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine anne, oğlunu telefonla arayarak “Baban çalışmadığın için benimle kavga ediyor. Hemen yanıma gel” dedi.

Tartıştığı babasını kalbinden bıçakladı

BABASINI KALBİNDEN BIÇAKLADI

Eve gelen 17 yaşındaki E.K. ile babası Cuma Ali K. arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kalbinden bıçaklanan Cuma Ali K. olay yerinde hayatını kaybederken, olayın faili E.K. evden kaçtı.

OTOBÜSTE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis firari şüpheli E.K.’nın Niğde’ye kaçmaya çalıştığını tespit etti. Şehirlerarası otobüse bindiği tespit edilen şüpheliyi yakalamak için alarma geçen ekipler, Ankara otogarında şüpheli E.K.’yi otobüsün içinde gözaltına aldı. İstanbul, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli E.K.’nin daha önceden de babasıyla sık sık tartışma yaşadığı öğrenildi.

Yaşı küçük olduğu için ifadesi alınmayan şüpheli E.K., Çocukları Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından E.K.’nın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Tartıştığı babasını kalbinden bıçakladı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)