Tolga Savacı emekli maaşını nafaka olarak ödeyecek

w

Muğla Dalyan'da işlettiği otel yüzünden büyük borca girdiğini ve aleyhinde başlatılan icra takipleri nedeniyle zor günler geçirdiğini iddia eden eski manken ve oyuncu Tolga Savacı, ikinci eşi Özlem İbrahimoğlu'ndan olan oğlu Toğan Atilla'ya bin 100 liralık emekli maaşını nafaka olarak verecek.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan İbrahimoğlu, 8 yaşındaki çocuk için aylık 2 bin 500 lira iştirak nafakası istemişti. Dava önceki gün görüldü.

'BORÇ İÇİNDEYİM'

7 ay önce Nermin Bezmen'le evlenen Savacı, borç içinde olduğunu belirterek "Davacı kabul ederse çocuğumun velayetini alabilirim. Şu an için aktörlük gelirim yok. Dalyan'da işlettiğim otel nedeniyle büyük borç altına girdim. Hakkımda icra takipleri başlatıldı. 2 bin 500 liralık nafakayı karşılayamam. Oğluma emekli maaşımın tamamını iştirak nafakası olarak ödemeyi kabul ediyorum" dedi.

Mahkeme, tarafların anlaşması üzerine Savacı'nın aldığı aylık bin 100 liralık emekli maaşının, davacı İbrahimoğlu'na iştirak nafakası olarak ödenmesine, bunun her yıl ocak ayında emeklilere verilen zam oranı miktarında artırılmasına karar verdi. Savacı, 3 yıl evli kaldığı İbrahimoğlu ile 2009'da boşanmıştı.