Tolgay Arslan'ı Gökhan Töre ikna edecek

Tolgay Arslan'ı Gökhan Töre ikna edecek

Fanatik'in haberine göre; Atiba Hutchinson'la sözleşme yenileme konusunda henüz bir orta yol bulamayan Beşiktaş, gündemine aldığı Hamburg'un Türk yıldızı Tolgay Arslan transferinde aşama kaydetti.

Mukavelesi Mayıs ayında bitecek olan başarılı ön liberoyu devre arasında kadrosuna katma hesapları yapan Kartal'ın önündeki engel ise kulübü Hamburg. Oyuncuyu bedavaya elden çıkarmak istemeyen Alman ekibi, Siyah- Beyazlı ekipten 500 bin Euro talep ediyor. Beşiktaş ise bu bedeli ödemekten kaçınıyor.

KARTAL'A EVET DİYEBİLİR

Bu sezon 13 karşılaşmaya çıkan ve 2 asist yapan başarılı futbolcunun aklını kulübü Hamburg karıştırmaya devam ederken, Siyah-Beyazlı formayı giyen ve Tolgay'ın yakın arkadaşı olan Gökhan Töre'nin, oyuncuyu Beşiktaş'a gelmesi için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Devre arasında Dubai'de birlikte tatil yapan ikilinin çok yakın arkadaş olduğu bilinirken, tatil sonrası Tolgay'ın Beşiktaş'a evet diyebileceği öğrenildi.

HERTHA BERLİN DE DEVREDE

Öte yandan Hamburg'da eskisi kadar süre alamayan Tolgay için Hertha Berlin'in sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunduğu iddia edildi. Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan oyuncuya başka ciddi bir teklif gelmemesi halinde Hamburg'un bu transfere onay vereceği iddia edildi.