Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'ı mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

CİMBOM HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya Galatasaray, hızlı başladı. Ancak Trabzonspor, orta sahayı 3 kişiyle kontrol ederek rakibininin hızınıu çok çabuk kesti veoyunu iyice sıkıştırıp pozisyon vermedi. Bordo mavilililer, ilk buldukları pozisyonda da golü buldu.

Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'ı mağlup etti

TEK GOL N'DOYE'DAN GELDİ

17. dakikada Castillo'nun ara pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazda buluşarak kaleci Muslera'yla karşı karşıya kalan Bero, pasını arka direkteki N'Doye'a aktardı. Bu oyuncu, uygun durumda topu ağlara gönderdi. N'Doye bordo mavili takım forması altında ilk golünü atarken, takımına deplasmanda 5 maç sonra gol kazandırmış oldu.

Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'ı mağlup etti

ONUR PANTER KESİLDİ

Golden sonra Galatasaray atakları arttı. 28. dakikada Carole'ün ceza sahası dışı sol çaprazdan sert şutunda kaleci Onur Kıvrak, üzerine geçen topu iki hamlede güçlükle kontrol etti. 37. dakikada Bruma'nın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda buluşan Eren Derdiyok, sağına çektiği meşin yuvarlağa plase bir vuruş yaptı ancak kaleci Onur Kıvrak soluna gelen topu uzanarak çeldi.

41. dakikada sol kanatta topla buluşan Bruma, seri çalımlarla ceza sahasına sokulduktan sonra şutunu çekti ancak savunmaya çarpan meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'ı mağlup etti

G.SARAY 17 PUANDA KALDI

İkinci yarıda Galatasaray baskıyı kurdu ama bunları pozisyona çevirmeyi başaramadı. Tolga'nın şutlarıyla tehlikeli olmayı denedi. Onlarda da Onur'u geçemedi. Başarılı kaleci, önemli kurtarışlarıyla rakibine fırsat tanımadı. Karşılaşma da bu skorla 1-0 sona erdi.

Bu sezon deplasmanda ilk kez kazanan Trabzonspor, puanını 10'a çıkarırken, sahasında ilk kez yenilen Galatasaray 17 puanda kaldı.