Trabzonspor'a hakaret eden Engin PFDK'ya sevk edildi

Trabzonspor'a hakaret eden Engin Kaya PFDK'ya sevk edildi

Balçova Yaşamspor'un kalecisi Engin Kaya, Trabzonspor'a hakeret içeren paylaşımları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

TFF'DEN AÇIKLAMA

FBM MAKİNA BALÇOVA YAŞAM SPOR Kulübü futbolcusu ENGİN KAYA'nın, "enginkaya1" isimli Twitter hesabında yer alan "Satılık köpek Trabzon satılık ihoo!! Şampiyon Fenerbahçe diye bağırın ulen!!" şeklindeki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

İşte o paylaşım;

Trabzonspor'a hakaret eden Engin PFDK'ya sevk edildi

ÖZÜR DİLEDİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 9-1 yenilenBalçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya, Trabzonspor camiasından özür diledi.

Twitter'dan yazdıkları nedeniyle büyük tepki alan ve PFDK'ya sevk edilen Engin Kaya, Sporx.com'a yaptığı açıklamada Trabzonsporlulardan da özür dileyerek 'Teklif gelirse Trabzonspor forması giyerim" dedi.

İşte Kaya'nın sözleri: "Eşim Giresunlu. Trabzonspor'la ilgili herhangi bir problemim yok. Arkadaşım beni kızdırdı Aziz Başkan'a sallıyordu. Ben de onu kızdırmak için Trabzonspor'a söyledim. Aramızdaki bir olay Twitter'a yansıdı. Bir anlık bir olaydı. Trabzonspor üzerine alındıysa o camiadan özür diliyorum. Yarın Trabzonspor bana teklif yapsa gider o formayı giyerim."