Türkiye'nin en büyük oto pazarı açılıyor
ensonhaber.com

Araç kiralama işine yeni bir boyut kazandırarak Türkiye’de ilk kez operasyonel filo kiralama modelini getiren sektör lideri Intercity şimdi de 2. El Oto Pazarı anlayışına yeni bir soluk getiriyor.

Türkiye'nin en büyük oto pazarı açılıyor

DEV OTOPAZARI AÇILIYOR

Formula 1’e ev sahipliği yapmasıyla bilinen İstanbul Parkta yılda 25 bin aracın el değiştireceği ve 1 Milyar liralık cironun hedeflendiği dev bir Oto Pazarı açılıyor. İPOP yani İstanbul Park Oto Pazarı adıyla faaliyete geçecek proje 9 eylülden itibaren kapılarını ziyaretçilerine açacak. Bilinenin aksine Haftada 1 gün değil yıl boyunca her gün açık olacak Oto Pazarında binlerce ikinci el araç satışa sunulacak. Konunu detayları hakkında bilgi veren İPOP Satış ve Pazarlama Direktörü Cevat KABATAŞ “Oto Pazarı anlayışında yeni bir döneme giriyoruz. İPOP’ta araçlar hem fiziken 3.100 araçlık satış alanında müşterileriyle buluşacak, hem de internet sitesi üzerinden satışa sunulacak” dedi.

Türkiye'nin en büyük oto pazarı açılıyor

10 GÜN İÇİNDE ARACI BEĞENMEZSEN GERİ GETİR “DEĞİŞİM GARANTİSİ”

Projenin bir ihtiyaca cevap verme projesi olduğunun altını çizen Kabataş, "İPOP’da hizmet veren galerilerden , Garantili ve expertiz raporlu bir araç alan alıcı aracı beğenmediği taktirde 10 gün içerisinde değişim yapabilecek. Bu da 2. El Oto satışı alanında bir ilk. Türkiye’de ilk kez uygulanan bu çalışma 2. El pazarında bir devrim niteliği taşımakta. Çünkü alıcılar genelde bu konuda çok sıkıntı yaşıyorlar. Aracı alıyor, performansından yada konforundan memnun kalmıyorlar. Ya da araca ısınamıyorlar. Ancak aracı değiştirmek istediklerinde ciddi kayıplara uğruyorlar. İPOP olarak biz bu konuda elimizi taşın altına koyacağız. Alıcılar 10 gün içerisinde aldıkları araçları değiştirmek isterlerse 1 kereliğe mahsus olmak üzere değişim yapabilecekler. Buradaki tek koşulumuz alıcının araçla 2000 km den fazla mesafe yapmaması ve aldığı andaki expertiz raporuna eşdeğer şekilde değişime gelmesi" dedi.

ARACINIZI DEĞERİNDE SATMAK VEYA TAKAS ETMEK ARTIK ÇOK KOLAY VE HIZLI

İpop İstanbul Park Oto Pazarında Türkiye’de ilk kez uygulanan numaralı park sistemi ile satışa veya takasa getirdiğiniz aracınızı www.ipopturkiye.com web sitesinde aynı anda tüm Türkiye’ye online satış ve tanıtım veyahut takas imkanı da sağlıyor. Üstelik sadece bu hizmet için 1.100 araç kapasitesi ayrılmış durumda.. Konu hakkında bilgi veren İPOP Satış ve Pazarlama Direktörü Cevat Kabataş ‘’Satışa getirdiğiniz aracınızın iç ve dış fotoğrafları ekibimiz tarafından hemen çekilir ve aracınızla ilgili satış bilgilerinizle birlikte 1-2 dk. içinde internet sitemizde yayınlanarak ülke çapında herkese ulaşım sağlıyoruz ,üstelik Türkiye’de bir İlk olan bu özel hizmetimiz de ücretsiz. Aynı zamanda aracını satmak veya takasa getirmek isteyenler için farklı bir fırsat ve imkan da sunduklarını altını çizen Kabataş ‘’Türkiye’nin en önemli otomobil markalarının ana bayilerinin yer aldığı İPOP’da araçlarını tam değerinde satabileceklerini veya farklı bir araçlarla da takas imkanı yakalayabilecekler ‘’dedi. Kısaca İPOP’da artık aracınızı satmak veya takas ederek değiştirmek hem çok kolay ve rahat hem de hızlı ve güvenli..