Ümit Zileli canlı yayını terk etti - İzle

Ümit Zileli canlı yayını terk etti - İzle

ENSONHABER.com/ÖZEL Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli ile Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın tartışması canlı yayına damgasını vurdu. Zileli sinirlerine hakim olamadı ve canlı yayını terk etti.

CANLI YAYINDA SİNİRLER GERİLDİ

Haftaya damgasını vuran konuları masaya yatıran Ters Cephe ekibi hararetli tartışmalara sahne oldu. Ancak programa damgasını vuran tartışma ise 'Batı'da İslam Karşıtlığı' konusunda Zileli ile Kütahyalı arasında yaşandı. Mustafa Akyol'un sözlerine sinirlenen Ümit Zileli, Kütahyalı'nın da destek vermesi ile birlikte stüdyoda büyük bir tartışma yaşandı. Zileli ısrarlı ikazlarına rağmen sözünün kesilmesine tahammül edemedi.

STÜDYOYU TERK ETTİ

Kütahyalı'nın 'Kılıçdaroğlu TV2'ye çıkıp (İsrail televizyonu), Tayyip Erdoğan'ı şikayet etti' sözleri ile bir anda stüdyoda gergin anlar yaşandı. Bu sözlere tepki gösteren Zileli 'Başbakan da gidip Katar televizyonuna çıkıp bilmem kimi şikayet etti. (yerinden fırlayarak) Özellikle Tayyip Bey'i şikayet mi etmeye gitti?' dedi. Aldığı cevap karşısında çok sinirlenen Zileli 'Arkadaşlar ben katılmıyorum' diyerek hızla stüdyoyu terk etti.

ZİLELİ GERİ DÖNDÜ

Bir anda şaşkına dönen moderatör ve konuklar ne yapaklarını şaşırdı. Programın moderatörü Sami Dadalıoğlu kısa bir suskunluğun ardından hemen reklam arası verdi. Reklam dönüşü ise Ters Cephe ekibi tam kadro masadaydı. Ümit Zileli apar topar çıktığı stüdyodan, reklam arası sakinleştirilmiş olacak ki geri döndü.

İşte canlı yayında yaşanan o anlar...