Ünlüler Erdoğan'ın toplantısına gitti

ece erken

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl bir cumhurbaşkanı olacağına dair taahhütlerinin yer aldığı ‘Vizyon Belgesi'ni açıklama toplantısı, Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Ünlüler Erdoğan'ın toplantısına gitti

ÜNLÜLERDEN SELFİE

Toplantıya katılanlar arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, sunucu Ece Erken ve Alişan gibi isimler bulundu.

Toplantıya katılanlardan Ece Erken, Alişan'la birlikte çektirdiği selfie fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafta arka tarafta duran Yıldırım Demirören de dikkat çekti.

İŞTE KATILAN İSİMLER

Toplantıya 15 sanatçı davet edildi. İşte katılan isimler; Orhan Gencebay, Mustafa Sandal, Hande Yener, Zerrin Özer, Kutsi, Tolgahan Sayışman, Şafak Sezer, Alişan, Metin Arolat, Hülya Koçyiğit, Bülent Ersoy, Berksan, İsmail YK, İzzet Yıldızhan ve Hidayet Türkoğlu, Berdan Mardini, Emrah, Doğuş ve oyuncu Ahmet Yenilmez.

Ünlüler Erdoğan'ın toplantısına gitti

"HER KESİMİ KUCAKLIYORUM" MESAJI

Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı vizyon belgesini açıkladığı toplantıda ön sıralar sanatçı ve sporculara ayrıldı. Oturma planında dikkat çeken ayrıntılar Erdoğan'ın 'Toplumun her kesimini kucaklıyorum' mesajını verdiği şeklinde yorumlandı.

Ünlüler Erdoğan'ın toplantısına gitti