Ünlülerin dadıları konuştu

JENNİFER LOPEZ

Hollywood'un ünlü isimlerinin çocuklarına bakan dadılar, güzel yıldızların gizli sırlarını ortaya çıkardı. Life&Style dergisine konuşan dadılar, Gwyneth Paltrow'dan Britney Spears'a, Katie Holmes'tan Beyonce'ye kadar birçok ünlü annenin hiç bilinmeyen yönlerini anlattı.

200 BİN DOLARLIK ELBİSESİNİ VERDİ

REESE WITHERSPOON: Üç çocuk annesi olan 38 yaşındaki oyuncu, evinde çalışan bir görevliye gardırobundan 200 bin dolar değerinde kıyafet vermiş. Witherspoon, tamamı ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan elbiseleri artık giymek istemediğini söylemiş.

BEYONCE BEBEĞİYLE SADECE OYNUYOR

BEYONCE: 350 milyon dolarlık bir servete sahip olan ünlü şarkıcı, 2 yaşındaki kızı Blue Ivy için tam altı dadı tutmuş. Beyonce-Jay Z çiftinin evinde çalışan bir görevli, "Bir popstar olarak kızıyla sadece oyunlar oynayıp keyifli vakit geçiriyor. Kirli işleri ise altı dadı hallediyor" diyor.

SURİ'YE ÖZEL CEP TELEFONU

KATIE HOLMES: 2012'de Tom Cruise'dan ayrılan Katie Holmes, 8 yaşındaki kızları Suri'nin babasıyla konuşabilmesi için ayrı bir cep telefonu taşıyor. Kızı için bir de telefon hattı alan Holmes, böylece Suri'yi arayan eski eşiyle telefonda konuşmak zorunda kalmıyor.

YEMEKLERİ YATAĞININ ALTINA SAKLIYOR

BRITNEY SPEARS: Fast food tutkusuyla tanınan Britney Spears, Subway ve McDonalds'tan sipariş ettiği hamburger mönülerden arta kalanları saklıyor. 220 milyon dolarlık bir servete sahip olan iki çocuk annesi Spears'ın; hamburgerler, patates kızartmaları ve kurabiyeleri yatağının altına sakladığı söyleniyor.

GWYNETH PALTROW: 10 yaşında Apple ve 8 yaşında Moses isimli iki çocuğu olan ünlü oyuncunun ev hayatı, sanılanın aksine tam bir karmaşadan ibaretmiş. Paltrow'un eski dadısı bu durumu şöyle anlatıyor: "Apple, sürekli sandalyelerin üzerinde zıplar ve annesi buna izin verir. Bir keresinde Apple, yemek sırasında masanın üzerine çıkmıştı ve Gwyneth bunu çok şirin bulmuştu."

EVDEKİ ÇALIŞANLARLA KONUŞMUYOR

JENNIFER LOPEZ: Star kaprisleriyle birçok kez gündeme gelen Jennifer Lopez; ikizleri Max ve Emme'nin dadıları da dahil, evin tüm çalışanlarını kendisiyle direkt göz teması kurmamaları ve konuşmamaları konusunda uyarıyormuş.