Viaport Marina Tuzla 29 Mayıs'ta açılıyor

Via Properties tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla, Türkiye'nin en büyük ve vizyon projelerinden biri olarak inşa edilen Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs'ta İstanbul'un fethedildiği gün kapılarını açıyor.

Viaport Marina Tuzla 29 Mayıs'ta açılıyor

750 TEKNE KAPASİTESİ

Dünyanın 6 fonksiyonlu tek marinası olacak Viaport Marina'nın inşaatı tamamlandı. 14 ay önce düzenlenen basın toplantısında 2015 yaz sezonunda kapılarının açılacağı duyurulan Viaport Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larından ikisine sahip tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla hizmet vermeye başlıyor.

Deneyimlenmemiş bir konseptte tasarlanan proje, deniz ile insanı buluşturacak ayrıntılara sahip. Halka açık olarak tasarlanan ve turizm bakımından Türkiye'nin vizyon projelerinden biri olacak Viaport Marina'da, eğlence, deniz, alışveriş ve sosyal yaşam bir arada sunuluyor.

Viaport Marina Tuzla 29 Mayıs'ta açılıyor

AKVARYUM 2016 YILINDA HİZMETE GİRECEK

1 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Marina'da, Viaport Marina'nın içerisinde iki ayrı roller coaster bulunacak. 154 adet alışveriş ünitesi de bulunuyor. Ünlü markaların outletleri, yeme-içme markaları Viaport Marina'ya farklı bir konsept kazandıracak. Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Dünyanın en güzel otellerinden biri Viaport Marina'ya geliyor. Denizin üzerinde dinlenmek isteyen tekne sahipleri için de bambaşka bir deneyim olacak” dedi.

Viaport Marina otel, alışveriş adası, tema park, akvaryum ve marinadan oluşan Türkiye'nin beşi bir yerde projesi olarak adlandırılıyor. Denizin üzerine konumlanacak otel ve binlerce deniz canlısının içerisinde bulunduğu Türkiye'nin “en uzun tüneline sahip” akvaryumu 2016 yılında hayata geçirilecek.

Viaport Marina Tuzla 29 Mayıs'ta açılıyor

VİAPORT MARİNA EXPRESS'İ YOLA ÇIKIYOR

İstanbul'da son yıllarda oluşturulan ulaşım ağının genişliğine de dikkat çeken Bayraktar, “İstanbul'da raylı sistemlerle birlikte artık uzaklar yakın oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilecek olan Havaray projesiyle, ziyaretçilerimiz çok kısa bir sürede projemize ulaşacaklar. Ayrıca Yalova'dan direkt tekne seferleri düzenleyeceğiz. Avrupa'daki tema parklarda bulunan 80'li yıllara ait tasarımıyla 'Nostalji Express'i de Viaport Marina Express'i olarak Tuzla sahilde 3-4 km hat boyunca, ziyaretçilerimizi ücretsiz projemize taşıyacak” diye konuştu.