Vito'nun da yeni nesli geliyor

1

Hafif ticari araçların ticari araçlar sınırlarını aştı. Artık aile ve hobi sahiplerinin de ilk tercihleri arasında hafif ticari araçlar yer alıyor. Düşünün; havalimanı transferleri, kalabalık ailenizle çıkılan hafta sonu seyahatleri veya yapılan büyük alışverişler…

İlk olarak 2003 yılında yollara çıkan ve VİP taşımacılıkta zirve modellerden bir tanesi olan Vito, artık en son nesliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor. Mercedes-Benz'in İspanya/Vitoria'daki fabrikasında üretilen yeni Vito, modern konfor ve teknolojilerini bir arada sunuyor.

Yeni model, beklendiği gibi V-Serisi'nden izler taşırken, panelvan, Mixto, Tourer olmak üzere üç farklı gövde seçeneğiyle sunuluyor.

Vito'nun da yeni nesli geliyor

3 FARKLI MOTOR SEÇENEĞİ

Vito panelvan seçeneği 1369 kg yük kapasitesine sahipken 3 farklı araç uzunluğu ve 3 farklı motor seçeneği bulunuyor. Vito Mixto, daha çok iş ve aile kullanımı için ideal 1400 mm - 1870 mm arasında değişen 3 farklı uzunlukta ve 3,1 m³ - 4,1 m³ arasında değişen yük hacmi ile satışa sunulacak. Vito Tourer ise yolcu taşımak konusunda standartları belirlemeyi hedefliyor. 3 farklı model seçeneği ile üretilecek modelde Vito Tourer BASE, Vito Tourer PRO ve lüks donanıma sahip Vito Tourer SELECT seçenekleri bulunuyor.

Vito'nun da yeni nesli geliyor