Westwold'ün dizisi geliyor
ensonhaber.com

1973 yılı yapımı kült film Westworld makinalarla insanlar arasındaki savaşı anlatan bir çok filmin atası sayılıyor.

HBO kanalı tarafından pilot bölüm siparişi verilen yeni Westworld dizisi, Jonathan Nolan tarafından yönetilecek ve yapımcılığını J.J. Abrams üstlenecek. Yeni dizide usta oyuncu Anthony Hopkins’inde yer alacağı gelen duyumlar arasında.

Westworld Fragman 1973 Yul Brynner VİDEO

Westwold'ün dizisi geliyor

İKİNCİ FRAGMAN YAYINLANDI

HBO'nun merakla beklenen yeni bilim-kurgu dizisi Westworld'ün ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmana bakılırsa son yılların en heyecan verici dizilerinden biri bizi bekliyor.

Westworld Dizi Fragman Anthony Hopkins VİDEO

GAME OF THRONES'UN BOŞLUĞUNU DOLDURACAK

The Sopranos, The Wire ve Game of Thrones gibi unutulmaz dizileri televizyon dünyasına kazandıran Amerikan kablolu kanalı HBO, önümüzdeki dönemde de heyecan verici diziler yayınlamaya devam edecek.

Birkaç yıl içinde sona ermesi beklenen Game of Thrones'un boşluğunu dolduracak dev bir proje için arayışta olan HBO, birçok iddialı yapım hazırlıyor. Bu yapımlardan biri de bu yıl izleyiciler ile buluşacak olan Westworld.

Westwold'ün dizisi geliyor

İNSANLAR VE YAPAY ZEKAYA SAHİP ROBOTLAR

Aynı isimli 1973 yapımı bilim-kurgu filminden uyarlanan Westworld, yapay zekaya sahip robotlar kullanılarak vahşi batının canlandırıldığı futuristik bir tema parkta geçiyor.

Senaryosunu Jonathan Nolan ve Lisa Joy Nolan'ın kaleme aldığı dizi, "yapay zekanın doğuşunu ve günahın geleceğini inceleyen karanlık bir serüven" olarak tanımlanıyor.

EKİM'DE YAYINLANACAK

Son yılların en heyecan verici dizilerinden biri olan Westworld, Ekim ayında yayınlanmaya başlanacak.

Westwold'ün dizisi geliyor