Erkekleri Ve Alışverişten Beklentilerini Anlayan Avva’nın Yeni Sezon Filmleri Yayında
ensonhaber.com

Yeni sezonda erkeklerin moda sektöründeki gerçek temsilcisi olmayı sahiplenerek sadece ürünlerini değil tüm alışveriş deneyimini erkeklere göre baştan inşa ederek “Erkekleri anlayan marka” vaadini üstlenen AVVA, reklam filmlerinde marka yüzü olarak Murat Boz’la çalışmaya devam ediyor. Geleneksel medyadan dijital medyaya uzanan geniş bir yelpazede hazırlanan kampanya, erkekler için alışverişin zorluklarına ve AVVA’nın getirdiği çözümlere odaklanıyor.

Birbirinden şık ürün çeşitliliğini de ön plana taşıyan kampanyanın merkezindeyse “HIZLI, KOLAY, ŞIK” mottosu yer alıyor.

Sonbahar-Kış 2023/2024 sezonunda doğaya dönen AVVA, koleksiyonun temasını oluştururken sadelik ön plana çıkıyor. Günlük rutinden kaçan ve dünyayla bağlarını yeniden kurmak için ruhumuzu dışarı çıkarıyor. Kamp, mikro tatil ve pastoral dünyadan ilham alınan bu koleksiyonda, manzara, kamuflaj ve parlak ve zıt renklerin birleşimi doğanın canlılığını yansıtıyor. Sade ama fonksiyonel parçalarla bir erkeğin ihtiyaç duyabileceği şık kombin önerileriyle sezonu geçirdiğimiz bir kış bizi bekliyor.

ÇÖZÜM / TBWA Group imzası taşıyan kampanyanın, reklam filmlerinde yapımcılığı FilmHakika üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Çağlar Mallı oturuyor. Kampanyanın fotoğraf çekimleri ise 212 Photography İstanbul prodüktörlüğünde, Emre Doğru’ya ait.