WhatsApp'ta tamamen görünmez olmanızı sağlayacak yöntem

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Whatsapp yeni güncellemesiyle bazı kullanıcılar için büyük bir kolaylığa imza attı.

Bir çok kullanıcı bazı durumlarda Whatsapp'ta çevrimiçi olduğunu gizlemek için adeta savaş veriyor.

Çevrimiçi olduğunu göstermek istemeyen milyonlarca kullanıcı şimdiye kadar sadece son görülme özelliğini kapatarak çevrimiçi olduğu son saati gizleyebiliyordu.

Fakat kullanıcı Whatsapp'a girdiği anda çevrimiçi olarak görülebiliyor ve gizlenemiyordu. Whatsapp'a gelen son güncelleme ile gizlilik alanında bir çok kullanıcıyı mutlu edecek bir özellik geldi.

Tamamen görünmez olabilirsiniz

Whatsapp'a gelen yeni özellik ile artık çevrimiçi olma özelliğinizi kapatarak Whatsapp'ta online olup olmadığınızı ayarlayabileceksiniz.

Bu özellik bir çok kullanıcı tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Peki Whatsapp'ta tamamen görünmez olmak için ne yapmalısınız? İşte o yöntem..

Whatsapp Ayarlar kısmından Gizlilik bölümüne girin. Daha sonra Son Görülme ve Çevrimiçi alanına girerek çevrimiçi olduğumu kimler görebilir kısmından seçimlerinizi yaparak Whatsapp'ta tamamen görünmez olabilirsiniz..