Yelizaveta Belyaeva Çarşı'ya meydan okudu

Belyaeva, Lokomotiv Moskova'nın UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile 22 Ekim Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi H Grubu karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada, maç günü Lokomotiv Stadı'nda iyi bir atmosfer oluşacağını ifade etti.

L.Moskova'nın tribün lideri Yelizaveta Belyaeva - İZLE

ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ KORUYACAĞIZ

Belyaeva, "Türk taraftarı oldukça ateşli ve coşkulu. Deplasman maçlarında ev sahibini bastırabiliyorlar. Beşiktaş'ın güçlü bir taraftar grubuna sahip oluğunu biliyorum. Bizim de kendimizi denememiz için iyi bir fırsat. Tribün üstünlüğünü koruyacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yelizaveta Belyaeva Çarşı'ya meydan okudu

BEŞİKTAŞ'IN İŞİ KOLAY OLMAYACAK

Kendi evinde Lokomotiv Moskova'yı favori gösteren Belyaeva, "Beşiktaş'ın işi kolay olmayacak. Lokomotiv'in kazanacağından yüzde yüz eminim. Skor 2-1 ya da 3-1 olabilir. Omar Niasse, daha önce Türkiye'de oynadı, bu maçta gol atacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Yelizaveta Belyaeva Çarşı'ya meydan okudu

Belyaeva, Lokomotiv Moskova taraftarları olarak UEFA Avrupa Ligi'ne yakışır bir maç seyretmek istediklerini belirterek, "Her şeyden önce dostluk kazansın. Türk futbolseverleri Moskova'da görmekten mutluluk duyarız. Moskova, futbol seyircisi için güvenli bir şehir" değerlendirmesinde bulundu.

Lokomotiv Moskova'nın maçlarını 28 bin 800 seyirci kapasiteli Lokomotiv Stadı'nda oynadığını anlatan Belyaeva, "Stadımız 2002 yılında açıldı. Tribünlerin sahaya yakın olması futbol seyrini ve rakip takım üzerindeki baskıyı artırıyor" şeklinde konuştu.

Yelizaveta Belyaeva Çarşı'ya meydan okudu