Yenikapı'dan Pensilvanya'ya naklen yayın yapılacak
AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun programına rağmen Huber Köşkü önünde demokrasi nöbetinde olan vatandaşların yanına gitti.

"MESAJ GEREKTİĞİ YERE GİDECEK"

Burada halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan; Yenikapı'daki mitingin, Pensilvanya'ya kurulacak olan megaboard ile naklen yayınlanacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı,"Bir yerde daha megaboard kurulacak. Nerede biliyor musunuz? Pensilvanya'da. Oradan da mesaj gerektiği yere gidecek." şeklinde konuştu.

Yenikapı'dan Pensilvanya'ya naklen yayın yapılacak

"BUNLARA ÇILDIRIYORLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Darbeler tarihinde bunun eşi benzeri yok. Ne mutlu benim milletime, siz bu teröristlere geçit vermediniz. Birileri Kandil'den terör estirdi, birileri silahlı kuvvetlerimizin içinden, polisimizin içinden darbe yapmaya kalktılar. Bunlar zaman zaman bir araya geldiler. Biz muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağız. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açacağız, bunlar çıldırıyor. 20 Aralık'ta İnşallah şu boğazın altından ikinci geçişi yapıyoruz. İşte onlar bunlara çıldırıyorlar. Ülkemizi bölmeye, bizi birbirimize vurdurmaya çalışıyorlar.Yenikapı'dan Pensilvanya'ya naklen yayın yapılacak

PENSİLVANYA'YA NAKLEN YAYIN

Devlet içinde devlet yok. Neymiş o Paralel Yapı. Bir yerde daha megaboard kurulacak. Nerede biliyor musunuz? Pensilvanya'da. Oradan da mesaj gerektiği yere gidecek. 'İstanbul'daki buluşmayı hep birlikte izleyecekler' Şehitlerimize Allah'tan rahmek, gazilerimize Allah'tan şifalar diliyorum. İnşallah pazar günü millekçe Yenikapı'da bir aradayız. Yazılı bir davet yaptım Sayın Bahçeli, Kılıçdaroğlu, Başbakan Yıldırım ve Meclis Başkanımıza. İnşallah hepsi de Yenikapı'da olacaklar. Bu bir millet buluşması, milletçe bir arada olacağız. Herkes orada toplanacak. Bir olacağız kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. İstanbul'daki buluşmayı hep birlikte izleyecekler 81 il."

Yenikapı'dan Pensilvanya'ya naklen yayın yapılacak

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)