Yıldıray Oğur ve Ece Temelkuran twitter'da kapıştı

Yıldıray Oğur ve Ece Temelkuran twitter'da kapıştı

Bugün Türkiye'nin gözü İstanbul'daki 1 Mayıs kutlamalarındaydı. Sendikalar ve Valilik arasındaki restleşmeden ne çıkacağı merak konusuydu. Beklenen oldu. 1 Mayıs için İstanbul'da yollar kapatıldı, ulaşım araçlarının seferleri durduruldu. Polis Beşiktaş, Şişli ve Mecidiyeköy'de toplanan gruplara tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.

 1 Mayıs'ta yaşananlara dair Twitter'ler atan Yıldıray Oğur ve Ece Temelkuran karşı karşıya geldi. Genç sivillere laf atan Temelkuran'a Oğur'dan cevap gecikmedi.

''1 MAYIS'A KATILDIĞI AYAKKABI KAÇ İŞÇİ MAAŞI''

''Hakikaten yahu! Genç Siviller nerede?! Gören bilen var mı? Hangi otelden eyleme katılıyorlar bu yıl?'' diye yazan Temelkuran'a Yıldıray Oğur cevap verdi.  Yıldıray Oğur ''1 mayısa katıldığı ayakkabı kaç işçi maaşı, bilen?'' diye sordu. Yıldıray Oğur'un bu tepkisine Temelkuran, ''Bu arada "pabucumun sivilleri", benim ayakkabılardan sorumlu muhalifler var da, onlara sonra gelicem. Şimdi sırası değil.'' dedi.

Ece Temelkuran'a diğer kullanıcılardan da tepki geldi. Yıldıray Oğur ve Ece Temelkuran twitter'da kapıştıYıldıray Oğur ve Ece Temelkuran twitter'da kapıştıYıldıray Oğur ve Ece Temelkuran twitter'da kapıştı

''ONA VERDİĞİM AYLIK PARAYLA AYAKKABI ALIYORUM'' DEMİŞTİ

Habertürk'te yazdığı dönemde ''Sınıfsız domates'' yazısında, evindeki yardımcısı ile geçen diyalogları anlatan Temelkuran, sınıfsal farka dikkat çekerek yardımcısına verdiği bir aylık parayla bir ayakkabı aldığını söylemişti.

Yıldıray Oğur ve Ece Temelkuran twitter'da kapıştı