Yılmaz Vural: Ben salak mıyım

Yılmaz Vural: Ben salak mıyım

Ntvspor'da yayınlanan ''Spor Servisi'' adlı programa telefonla bağlanan Vural, oyuncuların final maçından önce idmana çıkmak istemediklerini söylerek '' Bu nasıl bir terbiyesizliktir.'' yorumunda bulundu.

Vural ayrıca, parasını alamadığı için kulüpten kaçtı şeklindeki iddialara da ''Ben salak mıyım? Süper Lig'e çıkarsa 450 bin euro daha para alacaktım neden bırakıp kaçayım'' dedi.

İşte Vural'ın o açıklamaları:

NASIL BİR TERBİYESİZLİKTİR?

Oldukça sinirli olduğu gözlenen Vural kulüpte yaşadıkları bir olayı şu sözlerle anlattı; "Futbolcular geldi idmana çıkmayız diyor. Dedim ki ben bu idmanı iptal edeyim sonrakinde çalışırız. İdman saati geldi bunlar yine idmana çıkmayız diyorlar. Antrenman yapmadan final maçına çıkacaklar. Bu nasıl bir terbiyesizliktir. 'Ben antrenmana çıkmam' diyorlar. Ben buna izin vermem. Benim olduğum yerde böyle birşey olamaz. Yiyorsa maça çıkmayın!"

BEN SALAK MIYIM?

Vural, kulüpten kendi ayrıldığı yönündeki iddialara ise şu sözlerle cevap verdi; "Diyorlar ki kulüpten kaçtı. Benim Mersin İdman Yurdu'nda 600 bin euro alacağım var. Salak mıyım ben? Neden bırakıp gideyim? Süper Lig'e çıkarsa 450 bin euro daha para alacağım. Neden kaçayım? 'İdareciler çıkıp diyor ki parayı bahane etti gitti' Böyle rezillik olur mu? Çık de ki sözleşmesini fesh ettik!"