Yolda bulduğu 10 bin lirayı polise veren Bursalı
DHA

Bursa'nın Kestel ilçesinde yaşayan Ümit Yazıcı, İnegöl İlçesi Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde alışveriş yaptığı dükkanın önünde bankamatikten para çeken bir kişinin düşürdüğü 10 bin lirayı buldu.

SAHİBİNE YETİŞEMEDİ, POLİSE GİTTİ

Aracına binerek uzaklaşan bu kişiye parayı düşürdüğünü haber vermeye çalışan Yazıcı, araca yetişemeyince durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Yazıcı, parayı düzenlenen tutanakla emniyet ekiplerine teslim etti.

Yolda bulduğu 10 bin lirayı polise veren Bursalı

PARANIN SAHİBİ BULUNACAK

Emniyet ekipleri Ümit Yazıcı´ya bu duyarlı davranışında dolayı teşekkür ederken, paranın Belediye Kayıp Eşya Birimine teslim edileceği belirtildi. Ekipler tarafından paranın sahibinin  bulunması için de çalışma başlatıldı.

Yolda bulduğu 10 bin lirayı polise veren Bursalı

O ANLARI ANLATTI

Parayı polise teslim eden örnek vatandaş Ümit Yazıcı, “Dükkandan alışveriş yaptığım sırada bir kişi parayla birlikte yürüyordu. Sanırım parayı dükkanın yan tarafında bulunan ATM'den çektikten sonra cebine koyarken düşürdü. Öncelikle kağıt parçası olduğunu düşündüm, daha sonra para olduğunu fark ettim. Düşüren kişi hemen otomobiline binip uzaklaştığı için kendisine haber veremedim. Sonra parayı polise teslim ettim" dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)