Yoldan Çık çok yakında TRT Haber'de

TRT Haber çok yakında Yoldan Çık isimli yeni bir pogramı ekranlara taşıyor.

Yönetmenliğini Abdüsselam Sancaklı'nın yaptığı programı, yapımcı ve metin yazarı olan Uhud Tekin'in cümleleriyle bugünden sıkılanlara geçmişi servis ediyor:

"Usta bir Kaşif’in merakını, küçük bir çocuğun heyecanını ve teknolojinin tüm imkânlarını bagajımıza doldurup yola çıktık. O kadar ileri gittik ki, yoldan çıktığımızı anladığımızda bir Kızık Türküyle sohbet ediyorduk. Pers prensinden medeniyetin sırlarını öğrendikten sonra, Amasralı bir balıkçıda yemek yedik. Zaman öyle hızlı aktı ki bir Romalı bize devasa tiyatrolarını gezdirdiğinde yorgun düşmüştük. Neyse ki her şeyi kaydettik. Seyrine doyun diye, kameramıza kanat bile taktık. Bugünden sıkılanlara, geçmişi servis eden çılgın program Yoldan Çık, yakında TRT Haber ekranlarında.."

Yoldan Çık Fragman 1 TIKLA İZLE

Yoldan Çık çok yakında TRT Haber'de

Yoldan Çık Fragman 2 TIKLA İZLE

KADRODA KİMLER VAR

Programın yönetmenliğini, Time-Lapse konusunda sayısız başarılı çalışmaya imza atmış bir isim, Abdüsselam Sancaklı yapıyor. Programda,metin yazarı ve yapımcı Uhud Tekin ile birlikte hava çekimlerinde Cumhur Böyüktaş ve kurguda da Ali Çaplı yer aldı. Seslendirme konusunda Türkiye'nin sayılı isimlerinden Mazlum Kiper, muhteşem sesiyle programa hayat verdi.

Yoldan Çık çok yakında TRT Haber'de