Antalya'da falezlerden düşmesi sonucu yaşamını yitirdi
Muratpaşa ilçesinde 31 yaşındaki trans birey, 40 metre yükseklikteki falezlerde dengesini kaybedince düştü. Hastaneye götürülen vatandaş bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde feci bir kaza meydana geldi.
31 yaşındaki trans birey Tamer A., dolaşmaya geldiği falezler üzerinde dengesini kaybederek yaklaşık 40 metre yükseklikten kayalıklara düştü. Kano yapan gençler ve amatör balıkçılar, düşen kişiyi görmeleri üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbarla bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Parka ulaşan ekipler, düşen kişinin olduğu yeri belirlemek için çaba sarf etti. Karadan ulaşım sağlanamaması üzerine bölgeye deniz polisi sevk edildi.
EKİPLER BOTLA YARALININ YANINA TAŞINDI
Kaleiçi Yat Limanı’ndan çıkan deniz polisi kayalık alana geldi. Bottan inen polisler, yaralının olduğu yere ulaştı. Çukur bir noktaya düşen ve isminin Tamer A., olduğu öğrenilen şahsa müdahale için sağlık ve itfaiye ekipleri de denizden botla bölgeye getirildi.
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ
Yaralıya ilk müdahale bulunduğu noktada yapıldı. Kaşık sedyeye alınan yaralıyı ekipler bota ulaştırmak için büyük çaba harcadı. Küçük bota alınan yaralı, ardından alındığı büyük botla Kaleiçi Yat Limanı’na götürüldü.
Limana çıkarılan yaralı ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tamer A.’nın cenazesi morga kaldırıldı.
Antalya'da falezlerden düşmesi sonucu yaşamını yitirdi VİDEO