Cumhurbaşkanı Erdoğan: Putin'le görüşeceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da önce Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüşeceğini akabinde ise Putin'le bir araya geleceklerini söyledi.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu'na katılmak üzere Türkmenistan'a gitti.

Cumhurbaşkanı burada ikili görüşmeler gerçekleştirecek. 

İLK GÖRÜŞME ŞAHBAZ'LA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kapsamda da Türkmenistan'da ilk görüşmesini Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile yapacak.

TRT Haber'in sorularına ayaküstü yanıt veren Cumhurbaşkanı, şöyle dedi;

"Daha görüşme yapmadık. Önce Şahbaz'la bir görüşelim. Şimdi ona çıkıyorum. Pakistan Başbakanı ile bir görüşelim.

PUTİN'LE GÖRÜŞECEK Mİ

Arkasından galiba Sayın Putin'le görüşeceğiz. Görüşmeler bittikten sonra konuşuruz."

KREMLİN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Dün Kremlin tarafından yapılan açıklamada, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yarın Türkmenistan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeyi planlıyor." denilmişti. 

BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le baş başa bir görülme gerçekleştirecek.

Ancak görüşme öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şahbaz Şerif'in de olduğu Putin'le bir araya geldiği kareler servis edildi. 

ŞABHAZ ŞERİF İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta düzenlenen Uluslararası Barış ve Güven Forumu’ndaki temasları kapsamında, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı akabinde de Türkmenistan Cumhurbaşkanı Serdar Berdimuhamedov’la görüştü.