Devlet Bahçeli: Bahar mevsimi seçim mevsimi

Merkez Yönetimi Kurulu ve Milletvekilleri toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli, bahar mevsiminin seçim mevsimi olduğunu vurguladı.

Giriş: 15.01.2023 - 12:43 Güncelleme:
Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuşma yaptı.

Bahçeli, konuşmalarında gündemdeki konulara değindi.

Seçimin yaklaştığını vurgulayan Bahçeli, "“Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri için geri sayım başlamıştır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir. Türk milleti 2023 seçimlerinde geleceğini oylayacaktır. Verilecek her oy bağımsızlığa tam destek olacaktır." dedi.

"MHP seçim startını veriyor"

Bunun yanı sıra, "Seçimler ne zaman yapılırsa yapılsın, MHP olarak bugünden başlamak suretiyle seçim startını veriyor ne gerekiyorsa yapılacağını cümle aleme duyuruyoruz." ifadelerini kullandı.

"6'lı masa oynatacağı kukla aramaktadır"

6'lı masaya da tepki gösteren Bahçeli, "6'lı masa Yatıyorlar kalkıyorlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni suçluyorlar. Toplanıyorlar, dağılıyorlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne iftira atıyorlar. Zillet ittifakının besin ve esin kaynağı kriz, kargaşa, kavga ve kutuplaşmadır. 6'lı masa darmadağındır.

Her bir parti kendi çıkarının kendi ikbalinin kendi gizli gündeminin peşine düşmüştür. 6'lı masaya zimmetlenmiş bağlanmış ve esaret altına girmiş bir cumhurbaşkanı arzu ve arayışı deşifre edilmiştir.

6'lı masa cunta yönetimlerini ara rejim dönemlerini aratmayacak bir nevi konsey yapılanmasıyla Türkiye'yi yöneteceğini iddia etmektedir. Yüzde 50’yi aşan bir oy alan cumhurbaşkanıyla, yüzde sıfır bilmem kaç oy oranına haiz bir partinin eşit sorumluluğa ve stratejik konularda aynı imza yetkisine sahip olacağını ifade etmek demokrasiyi ve millet iradesini hiçe saymaktır.

Hepsinin derdi masadan kalkıp daha rahat bir koltuğa körüklenmektedir. 6'lı masa oynatacağı kukla aramaktadır. Kuklacılar ise küresel güçlerdir." dedi.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.