Galatasaray - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig 20. hafta!

Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor, lider Galatasaray'a konuk olacak. Futbolseverler, maçın detaylarını araştırmaya başladı. Peki Galatasaray - Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Giriş: 20.01.2023 - 15:20 Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta lider konumda olan Galatasaray, Antalyaspor'u ağırlayacak. Ligdeki son 9 maçında yenilgi almayan sarı-kırmızılılar, son 8 maçından galip gelerek hanesine 3’er puan ekledi. Antalyaspor maç sonucu ise taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 18 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, topladığı 42 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Antalyaspor ise çıktığı 17 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı ve topladığı 18 puanla 15. sırada yer alıyor.

Okan Buruk yönetiminde bu sezon fırtınalar estiren Galatasaray ile Antalyaspor maçı, sporseverler tarafından merak konusu oldu. İşte maçın detayları…

Galatasaray - Antalyaspor maçı ne zaman?

Nef Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray ve Antalyaspor karşılaşması 21 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Maç beIN Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.