Lazer projektörlü telefon: Blackview MAX1

Blackview MAX1 akıllı telefon, lazer projektör özelliği sayesinde dikkat çekiyor.

Giriş:
Haber Merkezi

Akıllı telefon haberlerini sıkça takip eden biriyseniz, muhtemelen son yıllarda telefon üreticilerinin kullanıcılara yeni ekran seçenekleri sunduğunu biliyorsunuzdur. Genellikle her yıl daha büyük ekranla karşımıza çıkan akıllı telefonlar, şimdi ise yeni katlanabilir ekranlara doğru ilerliyor.

Blackview MAX1 isimli akıllı telefon, izleme deneyiminizi başka bir seviyeye taşıyacak bir özelliğe sahip: Lazer Projektör.

Blackview şirketi, son yıllarda akıllı telefonlardaki ekran deneyimini daha fazla büyütmek için çalışmalar gerçekleştirdi ve Blackview MAX1 akıllı telefonu üretmeyi başardı.


Blackview MAX1, telefonunuzun ekranını her yere yansıtmanızı ve telefonunuzu taşınabilir bir ev sinemasına dönüştürmenizi sağlayan yerleşik lazer projektöre sahiptir.

Telefonda bulunan bu küçük lazer projektör, 2 metre uzaklıktan yaklaşık 178 cm büyüklüğünde bir görüntü yansıtabiliyor. Bir metre daha geriye gittiğiniz takdirde bu görüntünün büyüklüğü tam 5 metreye yükseliyor.


Blackview MAX1'in projektör özellikleri bununla da sınırlı değil. Telefon, ayrıca otomatik netleme ve görüntü düzeltme ayarlarını yaparak, çarpık yüzeylerde bile gayet sağlıklı bir görüntü elde etmenizi sağlıyor.

Telefon, en iyi resim kalitesini elde etmek ve titremeleri önlemek için bir tripot ile birlikte geliyor. Ancak bunun sadece küçük bir projektör değil, aynı zamanda bir telefon olduğunu da unutmayalım. MediaTek'in Helio P23 işlemcisini barındıran telefon, 6 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Ayrıca telefon, 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip.


Birinci sınıf malzemelerle inşa edilmiş telefonun, her iki tarafı Corning Gorilla Glass tarafından korunuyor. Blackview MAX1, 1 Mart'tan itibaren ön satışa açılacak, ancak telefonun fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.