Adana merkezli 4 ilde dev torbacı operasyonu
İHA

Adana merkezli 4 ilde, özel harekat ekiplerinin de destek verdiği 600 polisle drone'lu torbacı operasyonu gerçekleştirildi.

EŞ ZAMANLI DRONE'LU TORBACI BASKINI

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, sokakta uyuşturucu sattıkları ileri sürülen ve "torbacı" diye tabir edilen şahıslara yönelik yaklaşık 3 ay önce teknik ve fiziki takip başlatıldı. Bu takip sonucunda Adana merkezli 4 ilde dün şafak vakti 55 adrese eş zamanlı operasyon yapılarak, 52 zanlının yakalanması talimatı verildi.

Adana merkezli 4 ilde dev torbacı operasyonu

39 ZANLI EVİNDEN ALINDI

Bu talimat doğrultusunda Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 4 ilde, şafak vakti özel harekatın da katıldığı 600 polisle, torbacı olduğu ileri sürülen şahısların evlerine baskın yaptı. Yapılan bu operasyonu polis, drone ile de havadan yönetti. Drone ile kaçmaya çalışan zanlılar anında karadaki polislere söylendi. Bunun sonucunda 39 zanlı yakalandı. Polisin evlerde yapılan aramada ise çok miktarda hap ve uyuşturucu ile 3 tabanca ele geçirdi. Zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Adana'da 600 polisli torbacı operasyonu VİDEO


Adana merkezli 4 ilde dev torbacı operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)