Bu sabunu süren yaşadı! Kol ve bacaklardaki pütürlere son veriyor cildi pürüzsüzleştiriyor…
ensonhaber.com

Çoğu kadın cildinin pürüzsüz bir görünümde olmasını ister. Her ne kadar pürüzsüzlük isteniyor olsa da kollarda ve bacaklardaki pütürlü görüntü en can sıkıcı olan ayrıntıların başında gelir.

Pütürlü görüntüyü yok etmek ise zorlu bir işlemdir. Estetik açıdan hoş durmayan bu pütürler özellikle de tatil öncelerinde oldukça rahatsız edici hale gelir.

Giderilmesi için çeşitli yöntemlerin uygulandığı pütürlü görüntünün çözümü ise aslında çok basitmiş. O sabun sayesinde kol ve bacaklarınız pürüzsüzlüğe kavuşacak bu kadar etkili olduğuna şaşıracaksınız.

Cildi pürüzsüzleştiren o sabun…

Doğal sabunlar cilt temizliğinde kullanılan oldukça faydalı olan ürünlerdir. Doğal sabunlar arasında yer alan tuz sabunu da cildinizi sadece temizlemekle kalmıyor aynı zamanda cildiniz pürüzsüz bir görünümde kazandırıyor.

Genellikle Himalaya tuzu veya deniz tuzu gibi zengin mineral içeriğine sahip tuzlar kullanılarak hazırlanan tuz sabunu normal sabunlar gibi köpürmez. Ciltle temas ettiğinde çözünerek etkisini göstermeye başlayan tuz sabunu, hafif pütürlü yapısı sayesinde cildin yüzeyindeki ölü derileri ve kirleri temizler.

Tuzun doğal antibakteriyel özellikleri, akne gibi cilt sorunlarını hafifletebilir. Tuz sabunu, cildi temizlerken bakteri oluşumunu azaltır. Sivilce derdinden muzdarip olanlar için bu sabun oldukça etkili bir temizleme yöntemi olacaktır.

Tuz sabunu ile kollarda ve bacaklardaki pütürleri yok etmek için banyoda düzenli bir şekilde kullanmanız gerekir. Ancak sert bir yapıya sahip olan tuz sabunu ile, cildi fazla ovalamak veya sık sık kullanmak ciltte tahrişe neden olabileceğinden hassas bir cildiniz varsa, dikkatli kullanmanız gerekir.