ensonhaber.com

İstanbul'da 31 Mart zaferi yükleniyor...

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine günler sayarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda "Yeniden Büyük İstanbul" mitingi düzenledi.

Yüz binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları, Sadece İstanbul yazıları ve AK Parti bayraklarıyla alana akın etti.

650 bin kişi Yeniden İstanbul dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge 650 bin kişinin katıldığını açıkladı.

Ensonhaber sahada

Coşkulu mitingi yerinde takip eden Ensonhaber ekipleri ise vatandaşa mikrofon uzatarak yerel seçimlere ilişkin görüşlerini sordu.

"İstanbul Muradına kavuşmalı"

Mitinge katılanlar, İstanbul'un 5 yıl süre içerisinde hizmetten yoksun kaldığını, İstanbul'u tekrar yükseliş dönemine Murat Kurum'un getireceğini söyledi.

"İBB’nin başına Murat Kurum gelsin diyoruz"

İşte vatandaşların yerel seçimlere yönelik mesajları şu şekilde:

Bu dönem Murat Kurum diyorum, çünkü İstanbul’u batırdı. Metrolarımızı, geleceğimizi her şeyi batırdığı için biz tekrar Tayyip Erdoğan’ın güzel yönettiği AK Parti dönemini istiyoruz. İBB’nin başına Murat Kurum gelsin diyoruz.

"Hizmet diyorsak Murat Kurum, yalan dolan diyorsak Ekrem İmamoğlu"

5 yıldır bir hezeyan yaşıyoruz, gerçekten bu dönem İstanbul halkına bir ders olmalı. İBB’nin başındaki hizmet için gelmedi oraya. Farklı çalışmalar, farklı gayretler içerisinde. İnşallah İstanbul akıllanmıştır. Hizmet diyorsan, belediyecilik diyorsan o iş AK Parti’nin işidir. CHP’nin olduğu belediyeleri baktığınızda hizmetin ne kadar eksik olduğunu görüyoruz. Bu konuda Sayın Murat Kurum gayet tecrübeli, başarılı bir isim. Hizmet diyorsak Murat Kurum, yalan dolan diyorsak Ekrem İmamoğlu.

"İnşallah Murat Kurum kazanır"

Herkes için, tüm Türk milleti için dostluk ve barış diliyorum. Devletimiz için, hükümetimiz için en iyisi kimse o gelsin, herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama benim için de inşallah Murat Kurum kazanır, kazacağına inanıyorum.

"Sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın yanındayız"

Bu miting bizim için bayram, ben 1978’lerden beri siyasetin içerisindeyim. Bir Atatürk, bir Fatih bir de Recep Tayyip Erdoğan. Koşa koşa geldik, amcalar sakat ayağıyla buradalar. Bu sadece Cumhurbaşkanımıza olan sevgi. Sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Allah devletimizin milletimize başından eksik etmesin. Böyle bir lider dünyada yok yok.