Hiçbir girişi ve tuşu bulunmayan Vivo Apex 2019 tanıtıldı
ensonhaber.com

Çinli üretici Vivo, 2019 yılına üstün özellikli bir telefon ile başlıyor. Şirket, birçok harika özellik içeren yeni amiral gemisi Vivo Apex 2019'u duyurdu. Yeni yılın tasarım trendlerini yakalamak isteyen Vivo, telefonu katlanabilir veya esnek yapmasa da telefona birçok yeni özellik ekledi.

vivo

GİRİŞ VE DÜĞME BULUNMUYOR

İki gün önce sizlere duyurduğumuz, üzerinde hiçbir giriş veya tuşun bulunmadığı Meizu Zero gibi bir tasarım benimseyen Vivo Apex 2019'un üzerinde; USB girişi, SIM yuvası, hoparlör ve düğme bulunmuyor. Ayrıca telefonda bir ön kamera da mevcut değil ve bu sorunun nasıl giderileceği hakkında bir bilgi bulunmuyor.

vivo apex 2019

DİĞER TEKNİK ÖZELLİKLER

Ekrana gömülü parmak izi sensörünü bir adım ileriye taşıyan Vivo, tüm ekranı parmak izi sensörüyle kaplayarak, ekranın herhangi bir yerinin parmak izinizi okumasını sağlıyor. Telefon, geniş ekran ve sensör genişliği sayesinde uygulamaları doğrudan kilit ekranından da hızlı ve güvenli bir şekilde açabilmenizi sağlıyor. Ekran hoparlörü teknolojisini kullanan Vivo, bütün sesleri ekrandan dışarıya veriyor. Şarj girişi bulunmadığından sadece kablosuz şarj ile şarj edilebilen telefon,sadece eSIM ile çalışıyor.

vivo apex 2019

5G destekli ve Snapdragon 855 işlemciye sahip Vivo Apex 2019, 12GB RAM ve 512GB depolama alanına sahip. 12MP+13MP çift arka kamerası bulunan telefon, oldukça üst düzey özellikler barındırıyor. Vivo Apex 2019, şubat ayının sonundaki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacak.