Çağla Şıkel, Victoria Secret'tan teklif almadığını söyledi
ensonhaber.com

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, YouTube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk oldu.

Hakkında çıkan iddialar hakkında konuşan Şıkel, "Victoria Secret'tan gelen teklifi reddettiği" yönünde çıkan haberlere de ilk kez cevap verdi.

"Havasını atardım"

"Bir menajerlik şirketinde çalışırken Victoria Secret'tan teklif geliyor ve reddediyorsun" sorusuna Şıkel, "Ya böyle bir şey yapmış olabilir miyim sizce? Ben en azından o dönemde çıkıp kendi ağzımla 'Bana böyle bir teklif geldi' deyip havasını atardım böyle bir teklif gelmiş olsa. Oldu da benim mi haberim yok? Israrla 700 yıldır aynı haber yapılıyor, böyle bir şey yok ya...

Bana Naomi Campbell'ın ajansından teklif geldi Fransa'dan ama 'Victoria Secret'a çıkar mısın?' gibi bir şey değil. Ben Victoria Secret için 'Bir gün neden olmasın' diyordum hep. Bunun üzerine yıllar yıllar sonra bu çıktı." dedi.

Cennet Mahallesi hayatımın en büyük şansı

Cennet Mahallesi için teklifi reddettiği iddiası da sorulan Şıkel, "Bu dünya saçması bir şey. Hayatımın en büyük şanslarından bir tanesi Cennet Mahallesi... Hem çalıştığım kadro olarak hem geçirdiğim 5 sene hem edindiğim deneyim, hem hayatımın en güldüğüm zamanları, yani inanılmaz... 'Burayı bırakmak zorundasın sadece oraya gideceksin bir tane defile yapacaksın' deseler yemin ederim düşünürdüm ya da Türker Ağabey'e yalvarırdım 'Ne yapabiliriz ne edebiliriz' diye. Benim orada yaşadığım şeyler herkesin yaşayabileceği şeyler değildi. Evet Victoria Secret da benim bir hayalimdi ama zaten böyle bir teklif hiç olmadı." şeklinde konuştu.