Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşandı! Tek celsede bitti
ensonhaber.com

Türk futbolunun en popüler isimlerinden ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim'den kötü haber geldi. Terim, 2014 yılında hayatını birleştirdiği Volkan Bahçekapılı ile ayrılıyor. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

10 yıl sürebildi

Çift, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdi.

Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası, bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü ve tek celsede bitti.

İki çocuk var

İki kızları bulunan ikili, dava için yayın yasağı kararı da aldırdı.

Evlilikte Seçil Erzan etkisi

Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi gizli fon vaadiyle dolandıran Deniz Bank şube müdürü Seçil Erzan davasında, Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı'nın da adı geçmişti.

Geçtiğimiz yıl Volkan Bahçekapılı ve kuzeni eski futbolcu ve teknik direktör Emre Belözoğlu, savcılığa verdikleri ifadelerde nasıl ikna olduklarını ve ne kadar yatırdıklarını açıklamıştı.

Ünlü çiftin, Seçil Erzan olayından sonra arasının bozulduğu ve boşanma kararı aldıkları iddia edildi.

Buse Terim bugün Instagram hesabından boşanma haberlerini doğruladı. Terim yayınladığı açıklamada şunları yazdı:

"Çözemedik"

"Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimiz bize hediyesi kızlarımız, diama önceliğimiz olacak. Bu zor geçil sürecinde ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz"

Geçen aylarda sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın ayrılacakları ortaya çıkmış ancak çift bu konuda sessiz kalmayı tercih etmişti.