Çöp Adam bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

GM Pictures imzalı, ilk bölümü 30 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz'ün kaleme aldığı Çöp Adam, izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaştığı dizi, bazı sahneleriyle de eleştiri aldı. Ancak buna rağmen, reytinglerde yükselmeye başladı.

Her hafta Çarşamba günleri yayınlanan dizi, Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük deprem sonrası ara verdi.

Deprem sonrası yardım çalışmalarına katılan ünlüler, dizilerin çekimlerinin durmasıyla birlikte bu alanda daha çok çalışmaya başladı.

Depremin arasından 10 gün geçmesinin ardından ise "Çöp Adam bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?" sorusu gündem oldu.

Peki, Çöp Adam bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çöp Adam bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

6 Şubat'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sebebiyle geçtiğimiz hafta diziler ve programlar ekranlara gelmedi.

Çöp Adam dizisi de o yapımlar arasında yer aldı. Arama kurtarma çalışmalarını anbean kamuoyuna aktaran kanallarda bu hafta da diziler ekranlara gelmeyecek.

Konuya dair yapım şirketi ve kanallardan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ancak çekimlerin başladığı biliniyor. Buna göre, dizinin 11. Yeni bölümünün 22 Şubat 2023 Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.