Eskişehirspor'da kadın futbol takımı yeniden kuruldu

TFF 2. Lig'de yer alan ve ekonomik sıkıntılarla boğuşan Eskişehirspor'da, 2015 yılında kapatılan kadın futbol takımı yeniden kuruldu.

Giriş:
İHA

Ekonomik sıkıntılarla mücadele eden Eskişehirspor’un 2015 yılında kapatılan kadın futbolu takımı yeniden sahalara dönüyor.

"KADIN FUTBOL TAKIMINI YENİDEN KAZANDIRDIK"

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı’nın kurulduğunu duyuran Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, Eskişehirspor’a kadın futbol takımını yeniden kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Eskişehirspor'da kadın futbol takımı yeniden kuruldu - Video

"ARTIK KADIN MÜSABAKALARINDA DA VARIZ"

Çamlıca Spor Kulübü’nün kadın futbol takımını Eskişehirspor bünyesine dahil ederek takımı oluşturduklarını aktaran Şimşek, siyah-kırmızılı ekibin artık kadın müsabakalarında da mücadele vereceğini söyledi. Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Pınar Konca ise siyah-kırmızılı camia ve oyuncular adına önemli bir adım olduğunu kaydetti.

"DİĞER BRANŞLARA DA YÖNELECEĞİZ"

Başkan Şimşek, yönetim kurulunda alınan kararla voleybol ve basketbol branşlarında amatör olarak mücadele vermek için çalışmaların sürdüğünü belirterek, masa tenisi ve yüzme branşlarında da yer almak için çalıştıklarını bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.