Sağlık

Denize girenler dikkat: İşte denizden gelen hastalıklar

Hastalıklardan korunmak için temiz ve güvenli sularda yüzmek, güvenilir kaynaklardan deniz ürünleri tüketmek ve deniz suyuyla temas sonrası kişisel hijyene dikkat etmek önemlidir.

Güneş lekesi kabusunuz olmasın: İşte evde doğal çözümler

Evde yapılan doğal yöntemlerin etkisini görmek zaman alabilir ve güneş lekelerini tamamen gidermeyebilir. Kalıcı ve etkili çözümler için bir doktora danışmak gerekebilir.

Beyaz dişler için yapılacaklar

Dişlerimizin beyaz olması için uzmanların önerdikleri yöntemleri sıraladık. Ancak sağlığınız açısından tüm bu yöntemlerin diş hekiminize danışarak uygulanmasını da hatırlatıyoruz.

Öğlen sıcağının tehlikeleri: Kimler dışarı çıkmamalı

Dünya genelinde sıcaklıklar arttıkça insan sağlığı üzerinde de tehlikeli olmaya başladı. Güneş bizi nasıl etkiler ve kimler özellikle öğle sıcağından dışarı çıkmamalı konularını aktardık.

Sağlık Bakanlığı, İzmir'de hayatını kaybeden hekime ilişkin açıklama paylaştı

Sağlık Bakanlığı, İzmir'de hayatını kaybeden hekim U.A. ile Mersin'de yoğun bakımda tedavisi devam eden hekim Z.S.Ç.'ye ilişkin araştırma ve soruşturma süreçlerinin başlatıldığını duyurdu.

Bu yaz etkili olacak! Covid'in dönüşü: Flirt varyantı nedir, belirtileri nelerdir?

Covid-19 ‘Flirt’ varyantı yurt dışında yayılmaya başladı, DSÖ araştırmaya başladı. İşte yeni koronavirüs varyantı Flirt hakkında bilgiler...

Lavman nedir, nasıl yapılır? Lavman ne işe yarar?

Tıbbi bir prosedür olan lavman nedir ve nasıl yapılır detaylarıyla haberimizde...

Ankara'da 2 yaşında akciğer nakli oldu şimdi kalp bekliyor

Doğuştan metabolizma rahatsızlığı bulunan ve 2 yaşında karaciğer yetmezliği gelişmesi üzerine yapılan organ nakli ile yaşama tutunan Elif Kekeç, şimdi kalp yetmezliği ile mücadele ediyor.

Hava kirliliği tüp bebek tedavisinin başarı ihtimalini azaltıyor

Avustralyalı araştırmacılar tarafından yürütülen çalışmada, hava kirliliğine maruz kalmanın tüp bebek yöntemiyle canlı doğum yapma oranını yüzde 40 düşürdüğü gözlemlendi.

Çöpe atan dizlerine vuracak! Çekirdeklerindeki hazineye bakın...

Muhteşem rengi ve tadıyla tezgahları süsleyen kayısı, asıl mucizesini çekirdeğinde saklıyor.

Ter kokusu kabusunuz olmasın: 24 saat etkili çözümler

Bazı doğal çözümler düzenli olarak uygulandığında ter kokusunu azaltmaya yardımcı olabilir. Ancak cildinizde tahriş veya alerjik reaksiyon oluşursa kullanmayı bırakmanız gerekiyor.
Başa dön