Selçuk İnan Galatasaray'da kalıyor

Galatasaray yönetimi, sözleşmesinde büyük bir indirime gitmeyi düşünen Selçuk İnan'la 1+1 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Giriş:

Fatih Terim yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, bir yandan gelecek sezon planlamalarını da yapıyor.

Deneyimli teknik adamın öncelikli planlarında birisi de orta sahada derinlik oluşturmak. Uzun süredir sarı-kırmızılı takımın kaptanlığını yapan Selçuk İnan, Terim'in rotasyon yapılacağı zaman kullanmayı düşündüğü ilk isim.

SÖZLEŞMESİNDE İNDİRİME GİDİYOR

HaberTürk'ün haberine göre sarı-kırmızılı idareciler, teknik direktör Fatih Terim'in de raporu doğrultusunda gelecek sezon için kadro derinliği yaratabilecek ve tecrübesiyle takıma çok şey katacağı düşünülen Selçuk İnan'a yeni sözleşme görüşmelerine başlanacak.

Mayıs 2014'te 5 yıllık sözleşmeye imza atan ve bu sezon 2,950 milyon euro garanti ücret ile maç başına 25 bin euro prim alan kaptan Selçuk'un sözleşmesinde ciddi bir indirime gidilecek.

1+1 YILLIK KONTRAT İMZALAYACAK

Devre arası kampında Galatasaray için fedakarlığa hazır olduğunu ve sarı-kırmızılı kulüple hiçbir zaman para konuşmadığını dile getiren tecrübeli futbolcunun ücretinde indirime gitmesi durumunda imzaların atılacağı belirtilirken yeni sözleşmenin maç sayısı opsiyonlu olmak üzere 1+1 yıl olarak düşünüldüğü öğrenildi.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.