Karşınızda 2019 Mercedes A Class Sedan

2019 Mercedes A Sedan Amerika'da da satışa çıkıyor. Reklam olarak, tüm dünyada en çok izlenen organizasyonlardan birisi olan Süper Bowl finali, Atalanta'daki Mercedes Benz stadyumunda yapılacak.

Giriş:
Haber Merkezi

Merdeces'in en çok beklenen modellerinden A Class Sedan'ın son modeli yakında Türkiye'de de satışa çıkacak.

AMERİKA'DA ARTIK SIKLIKLA TERCİH EDİLİYOR

Amerika'da son zamanlarda Amerikan arabalarına ciddi bir rakip olan Alman devi, Super Bowl finalinin de sponsoru oldu. Mercedes, Amerika'da ki satışlarını bu sene 2 katına katlamayı hedefliyor.

A SERİ SEDAN 100 KM'DE 4.1 LİTRE YAKIT TÜKETİYOR

Bu motor ile 0-100km/s hızlanmasını yaklaşık 11 saniyede tamamlayan A Serisi Sedan, 200km/s’inhemen üstünde bir maksimum hıza ve ortalama olarak da 4.1lt/100km yakıt tüketimin sahip.

ÖN PANEL VE KONSOL GÖZ ALIYOR

19 inçlik AMG jantları, LED ön farları, ambiyans ışıklarını ve kafa ayarlıklı spor koltukları dikkat çekiyor. Ön panelin ve LED'lerin genişliği ise A serilerine göre bir hayli büyük.

Yarı otonom sürüş teknolojisi ile donatılan 2019 A Serisi sedan, kamera ve radar sistemleri ile görüşünü 500 metreye kadar çıkartmış. Ayrıca acil fren sistemi ve şerit takip sistemi gibi güvenlik özellikleri de bulunuyor.

Birkaç ay içerisinde ülkemizde de satışa çıkması beklenen otomobilin Türkiye fiyatı hakkındabazı tahminler olsa da kesin bir bilgi yok.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.