Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak paylaşım

U23 Kürek Şampiyonası'nda Mervenur Uslu ve Elif Özbay, İki Çifte'de dünya şampiyonu oldu. Galatasaray ve Fenerbahçe ortak tebrik mesajı yayınkladı.

Giriş: 11.07.2021 - 17:40 Güncelleme:
Haber Merkezi

U23 Kürek Dünya Şampiyonası Çekya’da düzenleniyor. Milli sporcularımızdan Mervenur Uslu ile Elis Özbay’dan oluşan ekibimiz de müsabakada yer aldı.

Ekibimiz, Hafif Kilo Ümit Kadınlar İki Çifte'de Dünya Şampiyonu oldu. Bu başarının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe’den ortak tebrik mesajı geldi.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE’DEN ORTAK PAYLAŞIM

Galatasaray’ın paylaşımında, “U23 Kürek Dünya Şampiyonası’nda yarışan kulübümüz sporcusu Mervenur Uslu ile Fenerbahce sporcusu Elis Özbay’dan oluşan ekibimiz, Hafif Kilo Ümit Kadınlar İki Çifte'de Dünya Şampiyonu oldu. Ortak güçle zafere ulaşan milli sporcularımızı kutluyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe ise paylaşımında, “U23 Kürek Dünya Şampiyonası’nda yarışan kulübümüz sporcusu Elis Özbay ile Galatasaray sporcusu Mervenur Uslu’dan oluşan ekibimiz, Hafif Kilo Ümit Kadınlar İki Çifte'de Dünya Şampiyonu oldu. Ortak güçle zafere ulaşan milli sporcularımızı kutluyoruz.” İfadelerini kullandı.

BURAK ELMAS FENERBAHÇE'NİN PAYLAŞIMINI RETWEET ETTİ

Ayrıca Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin attığı tweet'i retweet'ledi.


Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.